Színház-zene-tánc-utcaművészet ... Az egész estéstől 50-80 perces műsoros tánc-koncerttől, musicaltől vagy színházi esttől a 10-20 perces részletekig mindenhogy megoldható a színpadon a lassan egyre ismertté váló darabunk a #eastsidestory előadása. A Nagyerdei szabadtéri színpadon nagysikerrel bemutatott táncjátékunkban Kiss Gergely Máté a Csokonai színház színésze, Geriskillz hiphop előadó mellett, Nemes Patrik szólista és Mika Péter világ- és európabajnok táncos-rendező-koreográfus is részt vett. A darabunk táncos kavalkádjában fellelhető a hiphop, break, urban, vogue mellett a kortárs, modern, sztepp, ír, népi, capoeira, zsonglőr, balett, színpadi akrobatika és musical.

 

Jelenettükör:

  1. A szobában. Keep out!
  2. Tanulj tinó!
  3. A dilemma.
  4. A nagyváros zaja, érzelmek vihara.
  5. Önnön magam.
  6. Mi vagyunk

A főszereplő

Visszhang

Beyonce, Michael Jackson és Justin Timberlake show (alkotás alatt)

A 15-45 perces showműsor révén például hotelekben vagy céges rendezvényeken remekül szórakozna a közönség, ahogy a zene, rap, beatbox, kalapos, huzentrógeres urak és csinos hölgyek egy minőségi akrobatikával és látványos emelésekkel tarkított műsorral a moderntánc, urban dance swing és páros kombinációk mellett látványos zsonglőrmunkával egybefont szépen összerakott programmal szórakoztatják a nagyérdeműt.

Streetdance Perfomance

Falunapokra, városi rendezvényekre és szinte bármely programsorozatba illő lendületes vidám hiphop, urban, break, csajos hiphop, capoeira, zsonglőr és egyéb vidám jelenettel tarkított, lassan hagyományossá váló tánckavalkáddal készültünk a közönség elkápráztatására.

The Body Symphony

Páros emelésekre épülő, professzionális akrobatikus duett.