Órarend

2022. szeptember 5. hétfőtől

A csapat

Kedves mindenki!

AZ IDO Grazban rendezett (35 ország több 4500 induló) versenyéről hazatérve sok értékes tapasztalattal gazdagodtunk. Augusztus óta dolgoztunk ezen a projekten. Sikerült egy hat fős csapattal nagyon sokat fejlődnünk, ha a nemzetközi mezőnyben (kategóriánként 100-180 induló) még nem is végeztünk a topcsapatok között, de jelentőset léptünk előre.

20 éves szakmai tapasztalattal megtámogatva az aktuális trendek és mozgáskultúra elsajátításával foglalkozunk, amit a következő két projektünkben szeretnénk tovább fejleszteni.

Keresünk 2011-2012-ben született gyerekeket, akiket egy 6-10 fős csoportban az általunk megfelelőnek vélt pedagógiai módszerekkel felkészítenénk versenyekre. Barátságosan, ám egyúttal fegyelmezett sportolói céltudatossággal. Ezért is nem szeretnénk nyitott csoportot hirdetni, csupán zárt körű, előzetes egyeztetés után létrehozott kis közösséget a gyerekek számára, hosszú távra.


Hétfő-pénteken 17.00-18.00 óra között lehetnének a foglalkozások a Medgyessy Gimnázium B épületében.

Akit érdekelhet a részvétel, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Ez egy lehetőség, így ha nem sikerül találnunk 6-8 lelkes tanoncot, akkor próbálkozunk majd szeptemberben újra. Lelkes kezdő és tapasztalt (bármilyen stílusban és sportban szerzett tapasztalat sokat ér) gyerektáncosokat is szívesen látunk.

A 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000-ben születettek számára is készül egy projektünk, oda csak korábbi táncos tapasztalattal lehet bekerülni.

Ide fogunk feltölteni még információkat a későbbiekben.

eastsiders.hu

edchiphop.hu


IDŐPONT
Koncepció
Cél

Hétfő-péntek (vagy ha nem jó szerda)

GYerek elitcsapat alapképzése

Felkészülés a tavaszi szezonra

Hétfő haladó verseny

Tornaterem, edzőterem, konditerem, akrobatika terem.

Felkészülés a tavaszi szezonra

Szerda haladó verseny

Tornaterem, edzőterem, konditerem, akrobatika terem.

Felkészülés a tavaszi szezonra.


Péntek formációs projekt (tagfelvétel novemberben)


Tornaterem, edzőterem, konditerem, akrobatika terem.

Felkészülés a tavaszi szezonra

Rólunk

Csapatunk célja többrétű. A tánc megszerettetése mellett szeretnénk, ha mindenki megtalálná saját stílusát és egyéniségét. Ezzel párhuzamosan az edzettségi állapotunk is fejlődik. A fiúk break táncos, a lányok girly vagy raeggaton órákon is részt vehetnek az alap órák mellett.

Elérhetőségek

Debrecen Kálvin tér 2/B

eastsidershiphop@gmail.com

edchiphop@gmail.com

+36 30 975 36 77

© 2022 Eastsiders. Minden jog fenntartva.